Campions a Rússia
Campions a Rússia

VILLARREAL CF

L’Infantil Roda, dirigit per Marc Merino, ha conquistat la Burchalkin Cup

Campions a milers de quilòmetres de la Ciutat Esportiva. L’Infantil Roda, dirigit per Marcos Merino, es va proclamar ahir campió de la Burchalkin Cup a Sant Petersburg. L’equip de la #CanteraGrogueta compost per jugadors nascuts el 2003 es va imposar al Zenit a la gran final per 2-1 i a més els grocs es van emportar el trofeu al millor jugador, que va recaure en Eloi, al millor davanter, que va ser Llinares, i al millor entrenador, guardó que va ser per Marcos Merino.

L’actuació del conjunt de la #CanteraGrogueta va ser espectacular, sent la sensació del torneig. De fet, en semifinals els grocs van golejar or 6-1 al CSKA de Moscou, que era l’altre gran favorit al títol.

L’Infantil Roda ha signat una campanya de somni. En Lliga, els grocs van signar la millor classificació històrica amb rècord de punts abans de viatjar a Rússia, ja que van quedar en cinquè lloc de la Lliga Autonòmica amb 50 punts per davant de conjunt tan potents com l’Hèrcules o Elx, tot i ser de futbolistes de primer any.

Compartir.