Calleja: “L’objectiu és que l’afició gaudeixi”
Calleja: “L’objectiu és que l’afició gaudeixi”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal es mostra molt il·lusionat en començar la pretemporada a la Ciutat Esportiva

Més il·lusionat que mai. L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, s’ha mostrat molt optimista de cara a la temporada 2018-2019 just el dia en què el Submarí ha iniciat els entrenaments de pretemporada. “És el primer any que podem començar de zero pràcticament. Les expectatives són molt altes. Coneixem a la plantilla i crec que es pot començar molt bé per acabar millor. Molts dels jugadors ja estava la temporada i a més han vingut reforços. Veig la plantilla molt bé per treballar i tenim totes les posicions cobertes”.

De fet, Javi Calleja va destacar que l’objectiu ha de ser superar-se, més enllà de l’espectacular temporada passada que va signar el Submarí: “Somio amb millorar la temporada passada. Això requereix molta feina. L’any passat vam tindre molts problemes que vam saber superar. El primer serà aconseguir la permanència i a partir d’aquí no ens posarem límits”.

Pel que fa a la pretemporada groga, Calleja va lloar el nivell dels rivals: “Volíem jugar molts partits a la pretemporada. Ens enfrontarem a rivals d’exigència i serà una pretemporada molt bonica. El ‘stage’ a Navata ens servirà per conèixer-nos més i fer un treball més específic”.

L’afició groga està il·lusionada. “M’alegre que l’afició estigui il·lusionada. Buscarem jugar bé al futbol i enganxar a l’afició des del principi. A cada temporada volem millorar. Aquest va ser l’objectiu”.

Pel que fa a la idea de joc, el tècnic madrileny va recalcar que serà la mateixa de la temporada passada: “Seguirem utilitzant diversos sistemes, segons cada partit. La idea serà portar la iniciativa tenint la pilota amb un fi, que serà marcar gols. Volem ser un equip ofensiu, que transmeta i que tinga ànima. L’important és aconseguir més gols que el rival. El meu propòsit és inculcar una idea de joc i que es vegi en el terreny de joc. Intentarem estar el més amunt possible”.

Finalment, Calleja va destacar la importància de comptar amb Bruno i Cazorla: “Santi Cazorla va començar amb el grup des del primer dia. Si tot surt com està previst i les sensacions són bones seria un reforç de luxe. Amb Bruno som molt positius, s’ha passat les vacances treballant i està en camí de incorporar-se al grup”.

Compartir.