Placeholder canvas
Calleja: “Estem preparats”
Calleja: “Estem preparats”
||||||

L’entrenador del Vila-real es mostra molt il·lusionat de cara a l’inici de Laliga davant el Granada

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha assegurat aquest migdia que el seu equip està preparat per a l’exigent inici de LaLiga d’aquest dissabte davant el Granada a l’Estadi de la Ceràmica (21.00 hores): “S’ha fet un gran treball i les sensacions han estat molt bones durant l’estiu. El futbol ha estat bo i estem preparats”.

Per Calleja, la competència entre els jugadors farà millor l’equip: “El més important és que tots han rendit a un nivell molt alt i han estat bé. Hi ha competència sana per jugar qualsevol des de l’inici, però no donaré l’onze. Hi ha talent i hi haurà jugadors que puguen semblar que seran titulars i no ho seran. Hi haurà minuts perquè tothom puga demostrar el seu nivell. He provat amb diversos i m’està agradant més el 4-2-3-1”.

Quant a l’anàlisi del rival, Calleja adverteix del potencial del Granada: “És un grup rocós i molt ben treballat que té mecanismes defensius molt potents i és difícil crear-li ocasions”.

El tècnic madrileny està satisfet amb la imatge de pretemporada: “Fem servir millor la pilota que l’any passat. Ara hi ha possessió amb sentit, dominem prop de l’àrea rival i per això estem marcant més gols. Estic content perquè el que treballem es veu reflectit. L’equip juga bé, competeix i s’ho pren seriosament malgrat ser pretemporada”.

Al voltant dels jugadors més experimentats de l’equip, Calleja va destacar que el paper d’Iborra, Cazorla i Albiol “serà molt important aquesta temporada tant dins com fora del camp, es nota la seua veterania i el molt que aporten”.

Finalment, Calleja va analitzar la igualtat predominant en LaLiga: “Hi ha una igualtat que ja es va veure l’any passat. Aquest any serà mes dels mateix. Tots s’han reforçat bé i els que vénen de segona serà perquè ho van fer molt bé. El que crega que és més que ningú ho lamentarà”.

Per veure i escoltar la roda de premsa completa de Javi Calleja es pot punxar al ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.