Placeholder canvas
Calleja: “És un repte que ens motiva”
Calleja: “És un repte que ens motiva”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal B assegura que el seu equip “té moltes virtuts”

El tècnic del Villarreal B, Javi Calleja, ha assegurat aquest migdia que el seu equip està preparat per a signar una notable actuació en el Grup III de Segona Divisió B malgrat que tots els seus jugadors són menors de 23 anys. Una aposta del club pels joves talents de la #CanteraGrogueta. “Estem tots amb moltes ganes. Alguns d’aquests jugadors ja han competit a Segona B i els que pugen de baix tenen categoria per adaptar-se ràpidament”, ha comentat.

Per Calleja, els reforços de Cedrés, Franquesa, Imanol García i Roger Riera li donen un plus a aquest equip: “Han vingut quatre jugadors nous, però la plantilla està oberta. Sabem de la dificultat de la categoria, però tenim moltes virtuts i intentarem estar el més amunt possible. És un repte que ens motiva”.

El tècnic madrileny promociona després de guanyar la Lliga amb el Juvenil a Divisió d’Honor durant tres temporades consecutives, a més d’una Copa de Campions: “Per a mi aquest projecte requereix molta responsabilitat, però l’afronte amb seguretat. L’experiència en juvenils m’ha de servir en aquesta nova etapa. Ara ens anem a enfrontar a un futbol més professional que s’assembla més al que he viscut com a jugador. Ho afronte amb il·lusió i alegria. Estic convençut que serà un gran any”.

Compartir.