Bruno, a punt de complir 250 partits de Lliga

HOYOYO

El jugador d’Artana podria seguir fent història si disputa algun minut contra la Real Sociedad

Bruno Soriano està prop de seguir engrandint la seua llegenda com a futbolista del Villarreal. Si aquest diumenge (18.30 hores) jugara algun minut davant la Real Sociedad, sumaria 250 partits amb el Submarí a Primera Divisió. Se situaria en segon lloc i només li superaria un altre mite ‘groguet’ com Marcos Senna amb 259 partits disputats en el màxim nivell de la competició de lliga a Espanya.

El migcampista d’Artana va debutar amb el primer equip groc fa ja quasi 10 anys. Va ser l’1 d’octubre de 2006 en el, en aquells dies, anomenat Ono Estadi davant el Mallorca. Aquell dia, Manuel Pellegrini li va fer debutar i va jugar 24 minuts en la victòria per 1-2 davant l’equip balear. Des de llavors, la seua ombra no ha deixat d’allargar-se.

Bruno ha marcat 16 gols i ha donat 13 assistències amb el Villarreal, a més d’aportar altres intangibles com la solidesa, l’equilibri, la intel·ligència i el lideratge. A més, ha aconseguit ajudar a l’equip a aconseguir 115 triomfs i 70 empats, mentre que no va aconseguir puntuar en 64 partits.

Cal recordar que Bruno ja és el jugador amb més partits oficials en el Villarreal CF, tenint en compte totes les competicions. El ’21’ acumula amb la samarreta groga 285 partits de Lliga entre Primera (249) i Segona A (36), 63 a Europa entre Champions (14), Copa de la UEFA (6), Europa League (42) i Intertoto (1) i 27 duels de Copa del Rei.