Placeholder canvas
Bacca: “Volem ajudar a la gent que més ho necessita”
Bacca: “Volem ajudar a la gent que més ho necessita”
||||||

El davanter colombià explica la iniciativa solidària #CuentaConmigo, impulsada pel club, el primer equip i la Fundació Carlos Bacca per a col·laborar davant la pandèmia del COVID-19

El davanter del Villarreal Carlos Bacca ha comparegut en Villarreal TV per a detallar la iniciativa solidària #CuentaConmigo que ha impulsat el club, conjuntament amb el primer equip i la Fundació Carlos Bacca, per a ajudar als col·lectius amb menys recursos i en risc d’exclusió social i garantir-los l’alimentació bàsica amb la col·laboració de Càritas Vila-real.

El futbolista groc ha destacat la voluntat del club i de tots els seus companys d’aportar el seu granet de sorra en aquesta crisi sanitària que travessa Espanya a causa del COVID-19: “Tenim la possibilitat d’ajudar i volem fer-ho. Tendir-li la mà a la gent del nostre entorn més pròxim. Ens ompli de satisfacció poder ajudar a les persones de Vila-real que més ho necessiten, gràcies a aquesta iniciativa del club, dels meus companys i de la Fundació Carlos Bacca”.

Tal com detalla el ‘9’ groc, gràcies a la campanya #CuentaConmigo, “es prepararan 200 menjars diàriament en l’Estadi de la Ceràmica perquè Càritas Vila-real puga repartir-los a les persones que el necessiten i, a més, el club posarà els seus serveis de restauració gratuïtament a la disposició de col·lectius com a metges, infermers o policies, que estan lluitant sense descans contra aquesta pandèmia”.

Per part seua, l’atacant colombià ha exposat l’encomiable labor que està duent a terme la Fundació Carlos Bacca al seu país natal: “La vam fundar en 2013, però portem treballant, amb l’ajuda de la meua dona, des de 2010. És una fundació benèfica amb seu en Puerto Colombia, d’on jo soc. Allí ajudem a la gent més necessitada del nostre barri. A més, fa poc vam crear el CD Carlos Bacca, un equip de futbol que compta amb 60 xiquets als quals instruïm en la pràctica del futbol, però sobretot en el seu creixement personal. Des de la fundació, sempre volem ajudar i estem oberts a fer-ho”.

Per últim, el davanter ‘cafeter’ ha demanat als seus paisans que seguisquen les recomanacions de les autoritats sanitàries i ha enviat un missatge de suport als milions d’espanyols que afronten amb sacrifici la difícil situació que travessa el nostre país: “Hem de continuar prenent precaucions i deixar treballar als professionals sanitaris. Eixirem d’aquesta situació i ho farem més fortes que mai”.

#CuentaConmigo

#EsteVirusLoParamosUnidos

Compartir.