Bacca, Rukavina i Salem, titulars amb les seues seleccions

83e6f470f946468a5ac080e87044f1f0

Cheryshev i Enes Ünal també van sumar minuts amb Rússia i Turquia respectivament

Els internacionals del Villarreal, Carlos Bacca (Colòmbia), Rukavina (Sèrbia) i Salem (Aràbia Saudita) van ser ahir titulars en l’última jornada de partits amistosos de seleccions, per la qual estaven convocats fins a huit jugadors groguets.

En el cas del punta colombià, Bacca va jugar 74 minuts en el xoc disputat a Londres enfront d’Austràlia i que es va saldar amb un empat sense gols (0-0). Rukavina, que no va jugar en el primer compromís davant el Marroc, va gaudir dels 90 minuts en el triomf davant Nigèria (0-2). Finalment, Salem també va disputar el partit al complet en la derrota d’Aràbia Saudita contra Bèlgica (4-0).

Minuts per a Enes i Cheryshev

L’otomà Enes Ünal, per la seua banda, va saltar al terreny de joc en el 76 en l’empat entre Turquia i Montenegro (2-2), mentre que Cheryshev va jugar els últims 10 minuts davant França (1-3 per als gals). En aquesta ocasió, i a diferència d’en la primera jornada, Rodrigo (Espanya) i Fornals (Espanya Sub-21) no van disposar de minuts.