Placeholder canvas
Avança’t al final de la temporada amb la Tenda Online!
Avança’t al final de la temporada amb la Tenda Online!
||||

Els aficionats grocs poden adquirir els articles oficials de la temporada 2019/20 amb un 50% de descompte

Avança’t al final de la temporada! Els aficionats grocs tenen, a partir de hui, l’oportunitat d’adquirir els productes oficials del seu equip a un preu molt assequible a la Tenda Online del Villarreal CF.

La indumentària oficial Joma de la temporada 2019/20 compta amb un 50% de descompte sobre el seu preu original, mentre que una àmplia selecció de productes de marxandatge poden adquirir-se amb un important descompte del 20%.

Cal destacar que el termini de lliurament dels productes està subjecte a l’activitat i funcionament del servei de missatgeria en les pròximes setmanes. En cas de no poder entregar la comanda durant el període de confinament, aquest s’efectuaria a la conclusió d’aquest.

De moment i donada la situació d’emergència sanitària per la qual travessa Espanya a causa del COVID-19, els establiments comercials del Villarreal CF romanen tancats. La promoció, disponible ara com ara de manera exclusiva a la Tenda Online, es farà extensiva a les Tendes Oficials quan es recobre la normalitat i fins a esgotar existències.

Els seguidors grocs poden accedir a tots els productes oficials del Villarreal CF des de la TENDA ONLINE. Accedeix ja!

Compartir.