“Aquest equip mereix jugar la promoció”
“Aquest equip mereix jugar la promoció”
HOYOYO

El tècnic del Villarreal B, Paco López, advoca per aparcar la urgència i competir amb il·lusió

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, ha subratllat aquest migdia en roda de premsa la “confiança i il·lusió” amb la qual el Mini Submarí afronta el partit d’aquest diumenge contra l’Atlético Baleares (Mini Estadi, 11.30 hores): “Estem amb confiança i centrats en fer bé les coses, encara que no serà fàcil. Ells vénen fent bons partits i també tenen la possibilitat de ficar-se al play-off. Serà un enfrontament molt dur”.

Així mateix, el tècnic valencià advoca per “pensar només en el nostre partit” i oblidar-se dels encontres dels seus competidors per arribar als llocs de promoció: “Hem de tenir el cap posat únicament en el nostre compromís, sense mirar què fan els nostres rivals. Això ja ho veurem un cop haguem jugat nosaltres”.

D’altra banda, Paco López creu que el Villarreal B es troba a hores d’ara del campionat en una bona dinàmica: “L’equip està en molt bona dinàmica. No podem jugar amb urgència, sinó amb la il·lusió de classificar-nos per a la promoció. Fa dos mesos haguérem signat estar en aquesta situació. L’equip ha anat de menys a més i mereix estar al play-off. Finalment, el tècnic del Mini Submarí assegura que el Villarreal B, passe el que passe, “donarà la cara fins al final”.

El Villarreal B afrontarà el transcendental xoc davant l’Atlético Baleares amb les importants absències de Juan ‘Ibiza’, Miguelón i Ramón Bueno, per lesió; i d’Anton Shvets, sancionat.

 

Compartir.