Apunta’t al Campus de Estiu!
Apunta’t al Campus de Estiu!

VILLARREAL CF

Si tens entre 4 i 17 anys pots gaudir del futbol amb el Submarí

Ja s’han obert les inscripcions per a apuntar-se a la XVIII Edició del Campus d’Estiu que, a més d’en la Ciutat Esportiva del Villarreal, es realitzarà en dues seus diferents: Cala Llevadó (Tossa de Mar) i Centre Esportiu Amposta Parc (Amposta). L’esdeveniment organitzat per Endeka Sports i el Submarí tindrà quatre torns: els dos primers, a Tossa de Mar, se celebraran de 28 de juny al 4 i del 5 a l’11 de juliol, mentre que els dos restants, a Amposta, tindran lloc del 12 al 18 i del 19 al 25 de juliol. No esperes més i apunta’t ja a aquesta experiència inoblidable.

Durant l’estada en el Campus, els futbolistes realitzaran sessions dobles d’entrenament, una preparació especialitzada per a porters, competicions i molt més. Tot açò amb l’objectiu de millorar i polir les capacitats futbolístiques dels jugadors i, també, potenciar valors com el respecte, el companyerisme i l’esportivitat.

Però no solament això. Tots els jugadors inscrits en el Campus podran gaudir d’una visita guiada per l’Estadi El Madrigal, així com donar-se un bon capbussó en l’eixida al parc aquàtic Aquarama. I per tan sols 440 euros. 

Per a més informació es pot cridar als telèfons 678 636 252 o 964 500 250, escriure un mail a info@campusvillarrealcf.es o descarregar l’arxiu adjunt a la notícia amb tot el pla d’activitats del Campus. 

Inscriu-te en: http://www.campusvillarrealcf.es/inscripcion

No deixes escapar aquesta oportunitat!!!

Compartir.