¡Apoteòsica remuntada! (2-1)

ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal aconsegueix la victòria davant el Rayo Vallecano amb dos gols de Bakambu

El Villarreal va aconseguir una brillant remuntada davant el Rayo Vallecano en un partit en què els grocs van fer gaudir a la seva afició. El conjunt madrileny es va avançar al marcador malgrat el domini de l’equip de Marcelino, però Bakambu va anotar dos gols en el segon acte que van portar el deliri a la graderia del Madrigal.

El Submarí va gaudir d’innombrables ocasions de gol en el primer acte, però l’únic que va aconseguir perforar la porteria contrària va ser el Rayo Vallecano. Els grocs van començar el duel de manera frenètica. Així, en els primers compassos va poder avançar-se al marcador amb un cop de cap de Jonathan dos Santos que va acabar a les mans de Yoel i amb un xut de Soldado que es va topar amb un defensa quan ja es cantava el gol a la grada del Madrigal.

El Villarreal estava ben plantat sobre el terreny de joc i les oportunitats se succeïen. Bruno, Soldado i Jonathan van fregar de nou el gol abans que arribés el 0-1. Corria el minut 40 del xoc quan Jozabed va enganxar un cop de dreta des de prop del pic de l’àrea gran i la pilota va entrar per tot l’escaire fent inútil la plàstica estirada de Arèola. Un gran gol que castigava en excés al Submarí, que mereixia anar per davant en el marcador.

Abans d’arribar al descans Bakambu va tenir a la seva bota dreta l’empat. El davanter franco-congolès va disparar a la primera obligant a Yoel a realitzar una parada plena de reflexos.

Marcelino va realitzar dos canvis per arrencar la segona meitat. Trigueros i Samu Castillejo van reemplaçar a Pina i Jaume Costa, per la qual cosa Jonathan dos Santos va passar a jugar com laterals dret.

El Villarreal va arriscar i li va eixir bé. El 1-1 va arribar al minut 69. Samu Castillejo es va escapar per banda esquerra, va centrar per Soldado i aquest va assistir a Bakambu, que va afusellar Yoel a boca de canó.

La valentia del Submarí semblava no tenir límits i així, en una fantàstica jugada d’equip, va arribar el 2-1. Trigueros va trobar a Denis Suárez filtrant una genial passada interior, el ’18’ groc va centrar ras al primer pal i allà va aparèixer de nou Bakambu per anotar. Ho va celebrar amb ràbia el davanter, tot l’equip i del Madrigal sencer. El Villarreal mereixia la victòria i la va aconseguir. Apoteòsic.

Villarreal CF: Areola; Jaume Costa (Castillejo, m. 46), Bailly, Víctor Ruiz, Adrián Marín; Jonathan dos Santos (Musacchio, m. 77), Bruno, Pina (Trigueros, m. 46), Denis Suárez; Bakambu i Soldado.

Rayo Vallecano: Yoel; Quini, Llorente, Zé Castro, Tito; Baena, Jozabed; Pablo Hernández (Miku, m. 74), Ebi (Embarba, m. 20), Bebé (Manucho, m. 81); i Javi Guerra.

Gols: 0-1. Min. 40: Jozabed. 1-1. Min. 69: Bakambu. 2-1. Min. 85: Bakambu.

Àrbitre: Estrada Fernández (C. Català). Groga al local Jonathan dos Santos; així com als visitants Baena, Zé Castro, Miku i Quini.

Estadi: El Madrigal.