Anima al Villarreal a Mònaco!
Anima al Villarreal a Mònaco!

HOYOYO

Els aficionats del Submarí podran acompanyar al seu equip des de tan sols 70 euros

Tots a Mònaco! L’Agència de Viatges del Villarreal CF ha organitzat el viatge al Principat de Mònaco perquè els aficionats grocs puguin animar l’equip de Fran Escribá en el partit contra l’AS Monaco FC corresponent a la tornada del ‘play-off’ de la Lliga de Campions que es disputarà a l’estadi Louis II el dimarts 23 d’agost (20.45 hores).

Hi ha dues opcions de viatge:

  • ANADA I TORNADA EN AUTOBÚS. Sortida el dilluns 22 d’agost a les 22.00 hores des del l’Avinguda Europa de Vila-real i retorn després del partit. El preu és de 70 euros per persona (només per abonats) i de 100 euros per a aficionats que no siguin abonats. Aquest preu inclou el desplaçament amb autobús (anada i tornada), assegurança de viatge i entrada al partit. Només es podrà reservar una plaça per abonat i caldrà presentar el carnet d’abonat en el moment de fer la reserva. Les places són limitades.
  • VIATGE EN AVIÓ I UNA NIT D’HOTEL. Sortida el dilluns 22 d’agost a les 12.00 hores des de l’Aeroport de Castelló amb destinació Niça i posterior desplaçament a Mònaco. Allotjament a l’Hotel Riviera Marriot (550 euros per persona en habitació doble i 700 euros per persona en habitació individual). Aquest preu inclou el desplaçament en avió (anada i tornada), estada a l’hotel, assegurança de viatge i entrada al partit. Retorn amb avió un cop finalitzat el partit. Les places són limitades.

Lloc per a contractar el viatge: Agència de Viatges del Villarreal CF de la Plaça Major de Vila-real (número 3). Horari: de dilluns a divendres de 09.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.00 hores. Dissabtes de 10.00 a 13.00 hores.

Data límit per apuntar-se al viatge: Dimecres, 19 d’agost.

Per a més informació i reserves es pot trucar a l’Agència de Viatges del Villarreal CF (964.531.905) o escriure un correu electrònic a vrcentro@villarrealcfviajes.es

Compartir.