Anima al Villarreal a Mestalla per només 15 euros!
Anima al Villarreal a Mestalla per només 15 euros!

HOYOYO

El club pagarà els autobusos i els aficionats solament hauran de pagar per l’entrada

Tots a Mestalla! El Villarreal CF es la jugarà en l’última jornada de LaLiga Santander i els aficionats que ho desitgen podran animar al Submarí davant el Valencia CF per tan sol 15 euros, que és el que costa l’entrada. El club ha decidit pagar els autobusos, encara que també existeix la possibilitat de comprar tan sol l’entrada (també per 15 euros).

Les entrades es vendran en l’Agència de Viatges oficial del Villarreal CF situada en el carrer Major Sant Jaime 8 de Villarreal (horari de dilluns a divendres de 09.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.00 hores). El dilluns i el dimarts les entrades es vendran solament per a penyistes i abonats VYP, mentre que la resta de seguidors podran comprar-les en el mateix lloc dijous i divendres, a causa que el dimecres és festiu.

Cada entrada estarà associada a un aficionat, per la qual cosa serà necessari presentar el DNI i el nombre d’abonat, en cas de ser-ho, a l’hora de comprar-la. Les entrades són limitades. No et quedes sense la teua!

L’eixida dels autobusos tindrà lloc el mateix dia del partit, el diumenge 21 de maig, des de l’Av. Europa de Vila-real (front del Institut Broch i Llop) a partir de les 13.00 hores.

Compartir.