Placeholder canvas
Anguissa: “Vinc a un gran club”
Anguissa: “Vinc a un gran club”
||||||

El migcampista camerunès assegura que aportarà el millor de si mateix perquè el Villarreal qualle una gran temporada

El migcampista camerunès del Villarreal CF, André-Frank Zambo Anguissa, es va mostrar molt il·lusionat en l’acte de presentació com a nou jugador del Submarí. Acompanyat del president Fernando Roig, Anguissa va demostrar que té moltes ganes de defensar els interessos grocs: “Estic molt content d’estar al Villarreal, que és un gran club. Estic per aportar el meu granet de sorra perquè el Villarreal recupere la seua posició en Laliga. No ha estat fàcil meu fitxatge i li estic molt agraït al club”.

El camerunès té clar que pot ajudar a l’equip: “Sóc conscient del que puc aportar a l’equip perquè siga encara millor. Conte amb uns companys que em van a ajudar molt. Crec que puc aportar perquè l’equip estigui equilibrat”.

Això sí, Anguissa va reconèixer que després de jugar a França i Anglaterra ara serà diferent aquí a Espanya: “Intente millorar dia a dia. El futbol és diferent a cada país. El futbol espanyol m’atrau molt. Vull millorar i adaptar-me el més ràpid possible”.

Toko Ekambi serà clau en la seua adaptació. Són companys en la selecció del Camerun i ara al Villarreal CF. “Toko parla molt bé espanyol i m’inspira per poder aprendre-ho. Per ara vaig entenent a poc a poc l’idioma i crec que m’adaptaré bé. Després de parlar molt amb Toko em va dir coses molt bones d’aquest club. Em deia la veritat. M’he trobat un club que m’agrada molt. Tinc confiança en fer una gran temporada i només pense en el present”.

Anguissa ja va debutar amb la samarreta del Villarreal CF en l’últim amistós davant el Schalke 04 formant al mig del camp al costat de Santi Cazorla. “És un plaer jugar al costat d’un jugador amb tanta qualitat com Cazorla. Es pot aprendre molt d’ell i això és important per a mi. He pogut comprovar que el Villarreal hi ha molta qualitat en tots els llocs”, ha acabat.

Roig: “Anguissa ens va a ajudar molt”

Per la seua banda, el president del Villarreal CF, Fernando Roig, va voler donar la benvinguda al nou jugador groc i ha reconegut que tenen dipositades moltes esperances en ell: “Ve amb moltes ganes d’ajudar-nos a fer una bona temporada. Li done la benvinguda i espere que passe un any molt bo per a ell i per al Villarreal. Estic segur que ens va ajudar molt”.

Per veure la roda de premsa completa de la presentació de Zambo Anguissa tan sols cal punxar al ‘play’ situat sobre fotografia principal.

Compartir.