Andrés i Mario gaudeixen al col·legi Carles Selma
Andrés i Mario gaudeixen al col·legi Carles Selma

ADRIÁN ARJONA

Els dos jugadors i els alumnes s’ho van passar d’allò més bé gràcies a la iniciativa ‘Una Estrela al teu Col·le’

Els futbolistes del Villarreal, Andrés Fernández i Mario Gaspar, han visitat aquesta vesprada el col·legi CEIP Carles Selma de Castelló de la Plana aprofitant la iniciativa ‘Una Estrela en el teu Col·le’, ideada pel Club Groguet, el club infantil del Submarí. El porter i el lateral han compartit moments molt divertits amb els alumnes, els quals han tingut l’oportunitat de veure els seus ídols de prop, de fer-se fotos amb ells i de passar, en definitiva, una jornada que els joves trigaran molt a oblidar.

Aquesta és la tercera parada de la iniciativa d’aquesta temporada després de les realitzades per Trigueros i Barbosa al Pius XII de Vila-real i Sants Borré i Rukavina al Col·legi Felicinda Collell de Càlig, però cal destacar que aquesta iniciativa portar un llarg recorregut al llarg de la campanya passada. D’aquí en endavant, els jugadors del Submarí seguiran visitant els centres escolars de la província de Castelló per gaudir amb els més xicotets.

A més de l’entrevista amb les estrelles del Villarreal CF, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta de la visita del Villarreal CF a l’esmentat centre amb un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d’una visita guiada pel estadi.

Compartir.