skip to content
Amb la il·lusió de tornar
Amb la il·lusió de tornar

Yeremy Pino, ja recuperat de la seua lesió, espera l’oportunitat per a signar el seu retorn davant el Cádiz CF (divendres, 19.30h)

El davanter del Villarreal, Yeremy Pino, ha comparegut aquest dimecres en roda de premsa per a analitzar l’actualitat del conjunt groc i la seua tornada, després de deixar arrere la lesió muscular que li ha mantingut apartat dels terrenys de joc en els últims mesos.

“Em trobe bé. Estic amb moltes ganes de jugar ja. Vinc amb molta il·lusió i amb ganes d’ajudar a l’equip, que està jugant bé, encara que no estiga l’aconseguint els resultats que volem. Crec que, malgrat això, la dinàmica és bona i anirem per més”, ressalta el davanter groguet.

Després d’una pretemporada atípica en el pla personal, Yeremy Pino espera la seua oportunitat de tindre minuts davant el Cádiz (divendres, 19.30h): “Espere poder ajudar a l’equip el divendres des del camp. Vaig acabar la temporada guanyant amb Espanya, després he estat diversos mesos recuperant-me. Per sort, estic ja en condicions de poder jugar”.

Respecte a l’important duel en terres andaluses, Yeremy ressalta que serà un partit dur en el qual els groguets hauran d’estar molt atents: “Serà un partit difícil. En el seu camp, buscaran fer el seu joc, enviant pilotes a l’espai, buscant que la pentinen els seus davanters i a partir d’ací tindre la seua oportunitat. Nosaltres haurem d’estar molt desperts en les segones jugades i en els detalls per a barallar per una victòria important que ens permetria anar a l’aturada contents”.

Finalment, el jove davanter canari ha assenyalat que, malgrat la seua joventut, cada vegada se sent més important al Villarreal: “Serà la meua quarta temporada i ja em veig amb responsabilitat en l’equip. Els companys i l’equip em donen confiança i pes. Vull ser millor cada dia i poder ajudar al màxim al meu equip”.

Escolta completa la roda de premsa de Yeremy Pino:

Compartir.