Placeholder canvas
Amb el talent a la sang
Amb el talent a la sang
||||

En el futbol base groc juguen fins a set fills d’actuals futbolistes i ex-jugadors del Villarreal

A la #CanteraGrogueta es formen futbolistes, però també persones. Per això, és habitual que cada vegada més exfutbolistes del Submarí aposten pel futbol base groc perquè els seus fills cresquen. No només a nivell futbolístic, sinó també personal.

Actualment, a la Cantera Grogueta es troben un total de set fills de futbolistes i exjugadors professionals grocs, tots ells molt importants en el passat i el present del Villarreal CF. Un dels que més crida l’atenció, sens dubte, és el de Lucas Senna, fill de Marcos Senna. Un futbolista total que juga en el Benjamí C com a migcentre de la mateixa manera que la llegenda groga. Va néixer al 2010 i té un excel·lent futur per davant.

Un altre dels casos més sonats és el de Carlos Daniel Bacca, àlies ‘Charly’, fill del davanter cafeter del primer equip del Villarreal. La seua manera de jugar és molt semblant, fins i tot el físic. ‘Charly’ va néixer el 2010 i forma part del Benjamí A del Villarreal i sol actuar com a davanter, encara que també pot jugar al centre del camp escorat en banda.

Alessio Barbosa (2008) també s’assembla molt al seu pare, actual porter del primer equip groc. Alessio té la mateixa passió que Mariano per estar baix els pals. És un porter amb grans reflexos que brilla a l’Aleví C groc.

Un dels més grans és Carlo Adrià (migcampista), que actualment ja està jugant al Villarreal C de Tercera Divisió. És fill del mític davanter del Villarreal Adriano García i està destacant en aquest inici de temporada. En l’últim partit disputat al Mini Estadi davant el Benigànim va marcar dos gols, tot i no ser un golejador com ho era el seu pare.

Guillem Álvarez (2011) és fill del segon entrenador del Villarreal i excentral del Submarí, Quique Álvarez. Guillem milita actualment al Benjamí D del club i destaca per la seua polivalència. Pot jugar com a central o com a migcampista defensiu.

Mario Ibeas és davanter i juga al Cadet A (2004). El seu pare, Javier Ibeas, va defensar els interessos del Villarreal CF a Segona Divisió com a lateral dins de la defensa groga. Poc s’assemblen en el seu joc, però molt en el punt d’honor sobre el camp.

Finalment, però no menys important en aquest repàs, apareix el nom d’Iván Tasevski (2005). El descendent de l’actual segon entrenador del Villarreal B, Igor Tasevski, ha heretat del seu pare les qualitats per ser un excel·lent defensa central. Milita al Cadet B i somia emular els seus passos.

Sens dubte, tots ells porten el talent a la sang.

Compartir.