Álvaro es diverteix en la seua ‘tornada’ a l’escola
Álvaro es diverteix en la seua ‘tornada’ a l’escola

HOYOYO

El defensa càntabre gaudeix amb els més menuts al CEIP José Soriano Ramos de Vila-real

De tornada a les aules. El defensa càntabre del Villarreal CF, Álvaro González, ha visitat el col·legi CEIP José Soriano Ramos de Vila-real dins de la iniciativa del Club Groguet. El ’12’ del Villarreal ha viscut divertits moments i anècdotes amb els alumnes, els quals han pogut gaudir de prop del seu ídol i aconseguir el seu autògraf. Per si fos poc, els petits han pogut donar uns tocs de pilota amb el futbolista professional al gimnàs del col·legi en una jornada que no oblidaran.

Aquesta és l’onzena entrega de ‘Una Estrella al teu Cole’ d’aquesta temporada. Andreu i Mario van visitar el CEIP Carles Selma, Trigueros i Barbosa van fer el propi en el Pío XII de Vila-real, Santos Borré i Rukavina al Col·legi Felicinda Collell de Càlig, Trigueros i Rodrigo en el Col·legi Sant Agustí de Castelló, Bakambu i Jonathan van anar al col·legi Nuestra Señora de la Consolación de Borriana, Bonera i Álvaro van visitar el col·legi Àgora Lledó International School de Castelló, Jaume Costa i José Ángel van mostrar l’Estadi de la Ceràmica al col·legi Fundació Flors, Bruno va visitar el CEIP Josep Iturbi de Borriana, Adrián va acudir al Col·legi Nou Pedro Alcázar de Nules i en l’última entrega Bruno va tornar al seu col·legi de la infància, el CEIP Carme Martín d’Artana. No obstant això, cal destacar que aquesta iniciativa va portar un llarg recorregut al llarg de la campanya passada. D’ara endavant, els jugadors del Submarí aniran passant pels centres escolars de Castelló per gaudir amb els més petits.

A més de l’entrevista amb les estrelles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta d’un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d’una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica.

Per veure les millors fotografies de la visita d’Álvaro González al CEIP José Soriano Ramos tan sols cal punxar en la pestanya de galeria adjunta a aquesta notícia.

Compartir.