skip to content
Álex Baena, l’últim dels huit golejadors groguets amb La Roja
Álex Baena, l’últim dels huit golejadors groguets amb La Roja

El migcampista groc va debutar amb un gol als 71 segons d’ingressar al terreny de joc davant Xipre (6-0)

Un debut somiat. Álex Baena va jugar el seu primer partit amb la Selecció Espanyola en la golejada davant Xipre (6-0). El talentós futbolista del Villarreal va marcar el cinqué dels sis gols de La Roja en Los Cármenes. I ho va fer als 71 segons d’ingressar al terreny de joc, emulant a l’exgroguet Pau Torres, que en el seu debut enfront de Malta al novembre de 2019, va fer el propi en veure porteria als 59 segons de la seua entrada al rectangle de joc.

Els huit futbolistes del Vila-real que han marcat gol amb la Selecció Espanyola Absoluta durant la seua etapa com groguets són els següents: Gerard Moreno, Santi Cazorla, Joan Capdevila, Yeremy Pino, Mario Gaspar, Marcos Senna, Pau Torres i el mateix Álex Baena.

Així mateix, Álex Baena després del seu debut s’ha convertit en el 20é futbolista del Villarreal a debutar amb la Selecció Espanyola després d’Unai Vergara, Guayre, Marcos Senna, Joan Capdevila, Angel López, Santi Cazorla, Diego López, Carlos Marchena, Bruno Soriano, Borja Valero, Mario Gaspar, Sergio Asenjo, Denis Suárez, Rodrigo Hernández, Pablo Fornals, Raúl Albiol, Gerard Moreno, Pau Torres, Yeremy Pino i Álex Baena.

Compartir.