skip to content
Albiol: “Estem on volíem estar”
Albiol: “Estem on volíem estar”
||||||

El defensa groc ha destacat que l’equip afronta una última setmana de competició molt il·lusionant

El defensa del Villarreal Raúl Albiol ha comparegut aquest dimecres davant els mitjans de comunicació amb motiu de la celebració del ‘Media Day’ de la UEFA Europa League previ a la gran final del pròxim 26 de maig a Gdansk (Polònia).

Una setmana final molt il·lusionant

“El nostre objectiu era arribar a l’última setmana de competició amb opcions de classificar-nos per a Europa. A més, podrem jugar una final. Estem on volíem estar a principi de temporada”.

Real Madrid y Manchester United, dos rivals de gran entitat

“És una setmana molt bonica. Juguem davant dos històrics. En LaLiga, davant el Real Madrid i en la final de l’Europa League, davant el Manchester United. Estem amb moltes ganes. Volem gaudir-los al màxim i lluitar per la victòria en els dos encontres”.

Ser forts mental i físicament

“La final és un gran partit. Un encontre molt bonic que tots volem jugar, però cal preparar-lo de la mateixa manera que tots els xocs anteriors. Hem de donar-li naturalitat a la setmana. És important estar tranquils. L’apartat físic i l’emocional juguen un paper important. Hem de ser forts durant el partit. En els encontres passen moltes coses i hem d’estar preparats per a tot”.

Trobar la plenitud per a competir davant un Manchester United amb el cartell de favorit

“Per història i per plantilla, el Manchester United és favorit de cara a la final. És un gegant del futbol. Nosaltres és la primera final que jugarem. Sabem quina és la nostra força i l’única manera de guanyar passa per oferir la nostra millor versió”.

Un rival amb molta pegada a dalt

“Encara no hem estudiat al rival, però sabem que és un equip ofensiu, amb pegada i jugadors de molt de nivell. Haurem de ser molt forts defensivament per a no patir. Si tenen un dia encertat et poden fer molt de mal. És un equip amb molt de potencial. A partir d’ací, estudiarem les seues virtuts i els seus defectes. Prepararem el partit de la millor forma possible, tractant de fer-los mal i poder traure a relluir les nostres virtuts. Espere que siga una final disputada i no un partit molt obert”.

Compartir.