Placeholder canvas
Ahmad, un aficionat groc a Kuwait
Ahmad, un aficionat groc a Kuwait
||||

Ahmad es va tornar viral en Twitter per la seua celebració després de la victòria del Villarreal en la final de l’Europa League

Ahmad, fan del Villarreal de Kuwait, conegut pels seus amics com ‘Villarreali’, ha estat seguint fidelment als grocs des de 2004. Segons explica va ser el vincle amb els jugadors argentins el que li va portar a fer costat al Submarí: “Jo era aficionat de la Selecció Argentina i el Villarreal tenia molts jugadors d’allí com Juan Román Riquelme, Juan Pablo Sorín, Gonzalo Rodríguez, ‘El Vasco’ Arruabarrena, Mariano Barbosa i Luciano Figueroa. Això va propiciar que començara a seguir al Villarreal cada setmana, em vaig encapritxar amb ells i es va convertir en el més important de la meua vida”.

Malgrat viure a més de 6.000 quilòmetres de distància de Villarreal, en Al Jahra, Ahmad ha visitat l’Estadi de la Ceràmica en cinc ocasions, veient als grocs enfrontar-se a la Reial Sociedad en quatre encontres, mentre que més recentment va gaudir del seu estimat equip jugar davant l’Sporting Club en els setzens de final de la UEFA Europa League 2018/19.

Ahmad recorda molts moments especials des que és seguidor del Villarreal, rememorant amb afecte la victòria sobre l’Almería per a assegurar l’ascens a LaLiga en 2013. També la primera victòria sobre el Real Madrid (0-1) en el Santiago Bernabéu de la campanya 2017/18, però assegura que, sens dubte, el seu millor moment com a aficionat ‘groguet’ es remunta a l’any 2006: “Hi ha molts records bonics, però el més destacat és quan vam véncer a l’Inter de Milán en els quarts de final de la Champions League amb el gol d’Arruabarrena després d’un centre de Riquelme”.

El kuwaitià es va tornar viral en Twitter després de pujar un vídeo celebrant la victòria dels grocs en la final de la UEFA Europa League al costat de la seua família, encara que reconeix que generalment gaudeix de les trobades del Villarreal sense companyia: “La majoria de les vegades, m’agrada veure al Villarreal només a casa pels nervis que m’arriben abans de cada partit”.

Aquest acèrrim aficionat, que segueix al Villarreal des de l’altra part del món, explica la seua passió pels grocs: “Amo al Villarreal. No és només admiració pel club des de fora d’Espanya, sinó que el Villarreal és el més important de la meua vida. És el centre de la meua vida, ja que la victòria em manté alegre fins al pròxim partit, i si perdem, odie veure futbol. En el món àrab, fer costat al Villarreal és una cosa estranya, i la gent sempre em pregunta per què faig costat al club, però porte 17 anys enamorat d’ell, i cada dia augmenta el meu amor i la meua passió pel club. Compartisc notícies en àrab en Twitter i dirigisc un grup de WhatsApp parlant sobre el Submarí amb aficionats de tot el món àrab”.

Ací en el Villarreal CF, a través de la sèrie ‘Yellows Around The World’, contem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

 

Compartir.