Afif: “És un somni per a mi”
Afif: “És un somni per a mi”

HOYOYO

El davanter de Qatar ha sigut presentat oficialment com a jugador del Villarreal CF

El davanter de Qatar Akram Afif ha sigut presentat oficialment aquest matí com a nou jugador de la primera plantilla del Villarreal en un acte que s’ha celebrat a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva i que ha comptat amb la presència del vicepresident del club, José Manuel Llaneza.

El jugador, que ha signat amb el Villarreal CF per quatre temporades, ha assegurat que és un repte per a ell: “És un somni per a mi. Estic molt content d’estar en un dels millors equips a Espanya. Vaig a treballar molt ací, aprendre dels jugadors i després portar aquesta experiència a la selecció de Qatar”.

Afif ja va estar un temps en les categories inferiors del Villarreal i per això ha expressat la seua felicitat per tornar al conjunt groc: “Ací estic com a casa. M’agrada molt aquest club des que vaig estar fa un temps”.

Llaneza: “Afif és el millor jugador de Qatar”

Durant l’acte, el vicepresident del club, José Manuel Llaneza, va destacar la il·lusió del club posada en el jove jugador: “Li hem estat seguint des de fa temps. Akram s’incorpora en el primer equip i va a fer la pretemporada. Estem francament il·lusionats perquè és el millor jugador de Qatar. A partir d’ara, la nostra segona selecció després de l’espanyola és la de Qatar”.

A més i per finalitzar la presentació, Llaneza va voler destacar la confiança que dóna el Villarreal a jugadors amb projecció de futur: “Aquest any ja hem tingut jugadors de 19 o 20 anys en la primera plantilla i han sigut importants. Som un club que una de les nostres definicions és traure partit a la gent jove”.

Pots descarregar-te la fitxa de Akram Afif en l’arxiu adjunt a aquesta notícia.

Ficha Akram Afif

Compartir.