Placeholder canvas
Activitats programades a Argentina
Activitats programades a Argentina

VILLARREAL CF

El Villarreal CF té previstos un seguit d’actes a més del partit amistós davant el CA Boca Juniors

El Villarreal CF partirà aquest dilluns a la nit rumb a Buenos Aires per tal de disputar aquest dimecres un històric partit amistós davant el CA Boca Juniors a La Bombonera (21.30 hores a l’Argentina, 02.30 hores de dijous a Espanya). A més d’aquest xoc, el Submarí Groc té previst realitzar una sèrie d’actes, amb el suport i la col·laboració de LaLiga, durant els dos dies que estarà en terres argentines.

Les activitats programes durant el viatge a Argentina són les següents (la diferència horària entre Espanya i Argentina és de cinc hores més):

Dilluns, 31 de juliol:

  • 23.50 hores a Espanya: Eixida del vol xàrter des de l’Aeroport de València rumb a l’Aeroport Internacional Ministre Pistarini de Buenos Aires (Argentina).

Dimarts, 1 d’agost:

  • 07.30 hores a Argentina: Arribada del vol xàrter del Villarreal CF a l’Aeroport Internacional Ministre Pistarini de Buenos Aires (Argentina).
  • 17.00 hores a Argentina: Entrenament del primer equip del Villarreal CF en el Complex Pere Pompilio, annex a La Bombonera. Després de l’entrenament, els jugadors del Submarí podran trepitjar la gespa de l’estadi de Boca Juniors.
  • 19.30 hores a Argentina: Taula rodona que reunirà a una gran quantitat d’exjugadors argentins que han defensat la samarreta del #SubmarinoAmarillo. El lloc escollit per a la celebració és la Sala Posadas del Park Hyatt Hotel de Buenos Aires. La taula rodona estarà moderada per l’exjugador groc Juampi Sorín.

Dimecres, 2 d’agost:

  • 11.00 hores a Argentina: Volta de la primera plantilla del Villarreal CF pels llocs més emblemàtics de Buenos Aires.
  • 11.30 hores a Argentina: Recepció del president de la Nació Argentina, Mauricio Macri, a una representació de la directiva del Villarreal CF, LaLiga i autoritats.
  • 21.30 hores a Argentina (02.30 hores de dijous a Espanya): Partit amistós a La Bombonera entre el CA Boca Juniors i el Villarreal CF. Aquesta trobada servirà per celebrar el 66è títol de Lliga del conjunt argentí. Aquest partit es podrà veure en directe pel canal de televisió GOL.

Dijous, 3 d’agost:

  • 01.40 hores a Argentina: Eixida del vol xàrter rumb a l’Aeroport de València.
  • 18.30 hores a Espanya: Arribada a l’Aeroport de València.
Compartir.