Actes i homenatges davant el Deportivo
Actes i homenatges davant el Deportivo

HOYOYO

La localitat de Segorbe serà l’última protagonista de la iniciativa Endavant Provincia aquesta temporada

La localitat de Segorbe serà la gran protagonista al partit contra el RC Deportivo de la Corunya de diumenge que ve (20.00 hores, Estadi de la Ceràmica). La celebració d’aquest últim partit de la temporada al feu groc tindrà lloc abans i durant el compromís de la Lliga mitjançant una multitud d’homenatges. El comiat de lliga del Submarí amb la seua afició albergarà moltes sorpreses.

Dinar de directives

La jornada s’iniciarà amb el dinar de directives que tindrà lloc a les 14.30 hores al Restaurant Entrelínies, integrat en l’espectacular Estadi de la Ceràmica. A l’esdeveniment hi assistirà l’alcalde de Segorbe, Rafael Magdalena. El menú anirà a càrrec del Restaurant Maria de Luna situat a la capital de l’alta Palància.

Entreteniment per a tots a la Fan Zone

A partir de les 18.00 hores, arrencarà la festa prèvia al xoc a la Fan Zone situada als voltants de l’Estadi de la Ceràmica. En ella, els més joves podran gaudir de tot tipus de jocs i inflables, mentre la resta podrà delectar-se amb l’animació promoguda per l’ocasió per la incondicional Agrupació de Penyes del Villarreal. Així mateix, també s’instal·larà una carpa promocional on s’oferirà informació turística sobre la localitat de Segorbe. A més, cal destacar que a la plaça de l’Estadi de la Ceràmica estarà exposat l’Audi A1 que es sortejarà entre aquells abonats que no hagin faltat a cap partit del Submarí en el seu feu aquesta temporada.

Emotiu record

En els prolegòmens del partit, es realitzarà un sentit homenatge per la mort de dues persones properes al club. Es projectarà al videomarcador de l’Estadi de la Ceràmica les fotos dels recentment morts Moisès Jiménez ‘Moi’ i Ramón Palmer, entrenador del CD Roda i penyista de Marea Groga, respectivament.

Homenatge als campions

Així mateix, l’afició també li brindarà un sentit homenatge a l’Infantil A i el Juvenil C, campions de les seues respectives categories. Tots dos conjunts de la Cantera Grogueta es faran la fotografia oficial amb el primer equip minuts abans que s’iniciï l’enfrontament davant el RC Deportivo de la Corunya. Cal recordar que l’altre equip del futbol base groc que ha estat campió, el Juvenil A, ja va ser homenatjat a l’Estadi de la Ceràmica en la prèvia del duel davant la SD Eibar.

L’electrònic no reflectirà el minutat

A causa del horari unificat dels partits de la 37a jornada de LaLiga Santander, el renovat marcador de l’Estadi de la Ceràmica no reflectirà el minut de partit.

Compartir.