Acompanya al Villarreal B en la seva ‘final’ a Barcelona!
Acompanya al Villarreal B en la seva ‘final’ a Barcelona!

HOYOYO

Els aficionats grocs podran animar al filial aquest diumenge davant l’Espanyol B per tan sols 10 euros

Una ‘final’ en què els joves talents del Villarreal B necessiten el suport de l’afició per tal d’assegurar la primera plaça del Grup III de Segona B en l’últim partit de Lliga. Per això, el Villarreal CF ha organitzat el viatge a Barcelona aquest diumenge perquè els aficionats que ho desitgin puguin animar el filial groc en el decisiu duel davant l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besòs (18.00 hores).

El Villarreal B és actualment líder del Grup III de Segona B amb 70 punts, empatat amb el Reus, per la qual cosa el Mini Submarí depèn de si mateix per acabar líder i disputar la promoció d’ascens a Segona A dels campions de grup.

El preu del viatge és de tan sols 10 euros i inclou el transport amb autobús, l’entrada al partit i el dinar. També hi ha la possibilitat de comprar només l’entrada, però el preu continua sent de 10 euros.

L’eixida està prevista pel mateix diumenge 15 de maig a les 12.00 hores des de l’Avinguda Europa de Vila-real (enfront de l’Institut IES Broch i Llop), mentre que la tornada serà un cop finalitzat el xoc.

Els interessats en apuntar poden fer-ho des d’aquest dimarts fins al divendres al migdia a la Botiga Oficial situada a la Plaça Major de Vila-real.

Hi ha dues opcions de viatge:

  • Desplaçament en bus, entrada i dinar (10 euros).
  • Només entrada al partit (10 euros).

Punt de venda

  • Botiga Oficial de la Plaça Major de Vila-real (des del dimarts 10 fins el dijous 12 de maig, de 10.00 a 13.45 hores i de 17.00 a 20.30 hores, mentre que el divendres 13 de maig de 10.00 a 13.45 hores).

Horari i lloc d’eixida

  • Avinguda Europa de Vila-real (enfront de l’Institut IES Broch i Llop) a les 12.00 hores del diumenge 15 de maig. La tornada està previst al finalitzar el partit.
Compartir.