Placeholder canvas
3, 2, 1… Comencem!
3, 2, 1… Comencem!
||||||

El cos tècnic coordina l’entrenament en grup dels seus futbolistes gràcies a l’ús de les noves tecnologies

El Villarreal CF continua treballant des de casa. Els futbolistes grocs s’exerciten diàriament en sessions d’entrenament de més de dues hores, amb l’objectiu de mantindre la forma física per a afrontar amb garanties la volta als terrenys de joc, una vegada superada la situació actual a causa de la pandèmia del COVID-19.

Baix les directrius i la supervisió del preparador físic del primer equip, Pepe Romero, els jugadors del Villarreal combinen treball específic i sessions col·lectives, que duen a terme en xicotets grups en funció del contingut físic de cada sessió. Amb una plataforma de videollamadas, els ‘cracks’ grocs mantenen el contacte i segueixen amb normalitat les rutines d’exercici elaborades pel cos tècnic.

Després de quatre setmanes d’entrenament a casa, Pepe Romero ha anat adaptant les sessions de treball dels seus futbolistes, donant progressivament major protagonisme a la preparació específica: “Vam començar amb una càrrega de treball comú important per a tots els futbolistes, però amb el pas de les setmanes, aquesta s’ha anat reduint i cada vegada incidim més en el pla individual”.

En permanent contacte amb els jugadors grocs, Pepe Romero supervisa i planifica al detall les rutines de treball de cadascun d’ells: “Estudiem les seues condicions, temps de treball i la seua evolució per a preparar les sessions. Els jugadors són conscients de la importància de mantindre’s en forma i la seua predisposició és excel·lent, estan molt implicats”.

Les sessions d’exercici en grup són molt diverses. “Fem exercicis com a ciclisme de sala o hit de membre inferior, que són exercicis explosius i curts, a nivell coordinatiu molt exigents. Als jugadors, entrenar una part junts se’ls fa més suportable i entretingut”, explica Romero.

Per a veure el vídeo de la sessió d’entrenament en grup del Villarreal, només cal clicar en la pestanya de vídeo situada sobre la imatge principal.

Compartir.