||||

Anima al Villarreal en San Mamés!

24 / 02 / 2020

La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per al partit davant l'Athletic Club (diumenge, 14.00 hores)

Acompanya al Submarí en San Mamés! La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per a animar al conjunt groc en el seu partit davant l'Athletic Club (diumenge, 14.00 hores).

El viatge, que inclou entrada al partit i desplaçament amb autobús, té un preu de 76 euros per als penyistes i 90 euros per a la resta de seguidors ‘groguets’. Els aficionats grocs poden inscriure's a la Tenda de l'Estadi de la Cerámica de dimarts a dijous, en un horari de 10.00 a 18.00 hores.

Els penyistes interessats a apuntar-se al viatge que no puguen desplaçar-se fins a Vila-real per a formalitzar la inscripció podran fer-ho a través del president de la seua penya. D'altra banda, si no eres penyista i vius fora de Vila-real, pots inscriure't al desplaçament previ pagament a través del telèfon 670354838.

El desplaçament partirà des de l'Institut Broch i Llop en la matinada del diumenge 1 de març, dia de l'encontre, a les 02.00 hores. La volta a Vila-real està prevista una vegada conclòs el partit a Bilbao.

Entrades soltes a San Mamés per 45 euros

Si estàs interessat a assistir al partit, però desitges fer-lo pels teus propis mitjans, pots adquirir l'entrada solta per al partit en San Mamés per 45 euros a la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica, en un horari de dimarts a dijous, de 10.00 a 18.00 hores.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL