||||

Dóna suport al Submarí en Mendizorroza!

20 / 01 / 2020

La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per a presenciar el xoc a Vitòria davant el Deportivo Alavés

Anima al Villarreal a Vitòria! La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per a presenciar el xoc del Submarí davant el Deportivo Alavés (dissabte, 18.30 hores).

El preu del desplaçament, que inclou entrada i viatge amb autobús, és de 63 euros per a penyistes i de 73 euros per a la resta de seguidors del Villarreal CF. Els aficionats ‘groguets’ que estiguen interessats a apuntar-se al desplaçament poden fer-lo aquest dimarts, dimecres i dijous a la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica en un horari de 10.00 a 18.00 hores.

L'eixida està prevista el mateix dia 25 de gener, a les 3.30 hores, des de l'Institut Broch i Llop, mentre que la volta a Vila-real està prevista una vegada concloga el partit.

Cal destacar que la celebració del viatge està subjecta a la inscripció de 35 aficionats. A més, per a apuntar-se només s'acceptarà el pagament en efectiu.

Entrades per al Villarreal-Alavés per 35 euros

Si prefereixen viatjar a Vitòria pels seus propis mitjans, els afeccionats del Villarreal CF també tenen l'opció d'adquirir les entrades soltes per 35 euros a la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica de dimarts a dijous de 10.00 a 18.00 hores.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL