||||||

L'hora de l'afició

17 / 01 / 2020

Javi Calleja fa una crida a els seguidors 'groguets' per a l'important partit davant el RCD Espanyol

L'entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant el RCD Espanyol (diumenge, 16.00 hores). El preparador groc ha advertit de la dificultat que suposarà jugar davant el conjunt català i dels canvis que ha patit en les últimes setmanes: “Sembla que el RCD Espanyol ha renovat la il·lusió, se'ls veu mentalitzats per a traure la situació avant. L'altre dia contra l'FC Barcelona van realitzar una gran enforntament, en la Copa del Rei van passar de ronda i han fitxat a Raúl de Tomás. Els equips d'Abelardo són molt rocosos i sòlids. És difícil generar-los ocasions i solen aprofitar molt bé els errors dels rivals”.

El tècnic del Submarí ha reconegut que en aquesta segona part del campionat l'equip ha de millorar les seues prestacions davant els equips de la zona baixa de la taula: “Els jugadors són conscients del que ens ha passat en la primera volta contra els equips de la zona baixa i si volem aconseguir els objectius no podem deixar-nos punts com els d'aquest diumenge”.

Davant el desplaçament dels aficionats 'pericos' a l'Estadi de la Ceràmica, Calleja va fer una crida a l'afició ‘grogueta’: “Nosaltres som molts més, som 18.000 i hem de crear un ambient guanyador. Sabem que ja és la segona volta, estem en una posició per a il·lusionar-nos amb Europa. Aconseguir aquest objectiu no el fan només uns jugadors, la directiva o el cos tècnic, el fem entre tots els aficionats i ara els necessitem més que mai”.

Per a veure la roda de premsa de Javi Calleja només cal clicar en la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL