||||

Anima al Villarreal a Girona!

16 / 01 / 2020

La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per a presenciar el partit del Submarí en el Estadio Municipal de Montilivi (dimecres, 21.00 hores)

Acompanya al Submarí a Girona! La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per a donar suport al conjunt groc dimecres que ve en el Estadio Municipal de Montilivi (21.00 hores).

Els aficionats que desitgen apuntar-se al viatge podran fer-lo a la Tenda Oficial de l'Estadi de la Ceràmica aquest dijous i divendres, en horari de 10.00 a 18.00 hores, i el dissabte en horari matinal, de 10.00 a 14.00 hores. El preu del desplaçament, que inclou entrada i viatge amb autobús, serà de 35 euros per a penyistes i 45 euros per a la resta de seguidors grocs. Només s'acceptarà el pagament en efectiu i el viatge està subjecte a un mínim de 35 persones.

El desplaçament cap a Girona partirà el mateix dimecres, dia del partit, a les 14.30 hores des de l'Institut Broch i Llop. La volta a Vila-real està prevista una vegada conclòs el partit.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL