||||||

Pau, Albiol i Peña se sumen al Club Navarro

10 / 09 / 2019

Els nous futbolistes del Villarreal CF han visitat la Tenda de Herbolario Navarro situada a la Plaça Major de Vila-real

Tres dels nous jugadors del Villarreal CF d'aquest curs, Pau Torres, Rubén Peña i Raúl Albiol, han representat al primer equip en la visita del club groc a la tenda del Herbolari Navarro a Vila-real, situada a la Plaça Major al costat de la Tenda Oficial del Villarreal CF. Els reforços groguets han rebut la seua targeta com a socis del 'Club Navarro', del qual ja formaven part els integrants de la plantilla groga. Els tres futbolistes han realitzat un amè tour per la tenda del Herbolari Navarro i s'han mostrat molt interessats en els productes.

Herbolario Navarro és una xarxa de tendes ecològiques nascuda a 1771. L'empresa s'ha expandit i ha passat de ser un petit herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb tendes distribuïdes en les províncies de València, Castelló, Mallorca i Madrid. Pau, Peña i Albiol s'han mostrat interessats per la gran quantitat de productes exclusius que ofereix un dels col·laboradors del Submarí. A les tendes Herbolario Navarro s'ofereixen productes de la major qualitat i amb totes les garanties per al consumidor amb l'objectiu de gaudir d'una Salut Natural.

Els suplements dietètics i l'alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l'esport d'elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l'alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d'inculcar en els jugadors una cura de la salut des d'una perspectiva natural i conscient.

Més informació i compra en línia de productes en http://www.herbolarionavarro.es

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL