||||||

Acompanya al Villarreal a Leganés i Barcelona!

09 / 09 / 2019

La APV organitza desplaçament a Leganés i es poden comprar entrades soltes a la Botiga de l'Estadi de la Ceràmica

Els aficionats del Villarreal CF que vulguen animar l'equip en els partits fora de casa davant el CD Leganés (14 de setembre) i el FC Barcelona (24 setembre) podran fer-ho per un preu molt especial. El cost de les entrades soltes és de 20 euros per al xoc a Butarque i de 19 euros per al xoc al Camp Nou.

A partir d'aquest dimarts 10 de setembre es podran adquirir les entrades a la Tenda Oficial de l'Estadi de la Ceràmica (de dimarts a divendres de 10.00 a 18.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores). Les entrades per al partit davant el Leganés estaran disponibles fins al dijous 12 de setembre a les 14.00 hores i les del FC Barcelona fins al divendres 20 del mateix mes o fins a finalitzar existències.

Desplaçament de l'Agrupació de Penyes del Villarreal CF

Així mateix, l'Agrupació de Penyes del Villarreal CF, després d'ajornar la celebració de la I concentració de penyes del Villarreal CF a la Vall d'Uixó a causa del temporal previst per aquest cap de setmana, ha organitzat desplaçament en bus perquè els aficionats grocs encoratgen al Submarí en la seua visita al CD Leganés. Els seguidors del Villarreal CF interessats a viatjar a Butarque poden apuntar-se aquest dimarts o dimecres a la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica en horari de 10.00 a 18.00 hores o dijous de 10.00 a 14.00 hores al mateix emplaçament.

El preu del desplaçament, que inclou entrada i bus, és de 36 euros per penyistes del Villarreal i 46 euros per a aficionats groguets. La sortida està prevista el dissabte 14 de setembre a les 8.00 hores des de l'IES Broch i Llop.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL