||||||

Demana ja les teues entrades d'invitació!

04 / 09 / 2019

Els abonats poden fer-ho en línia i recollir-les de manera física a les Tendes Oficials i a les Taquilles de l'Estadi de la Ceràmica

Els abonats del Villarreal CF per a aquesta temporada 2019/2020 ja poden sol·licitar les entrades d'invitació que el club posa a la seua disposició com un dels punts destacats dins de la campanya d'abonaments. Cal recordar que tots els abonats tenen quatre entrades gratis en la seua zona d'abonament durant la campanya. D'aquesta manera, els abonats poden gaudir d'una entrada addicional per a quatre partits diferents (excepte contra FC Barcelona, Real Madrid CF, Atlético de Madrid i Valencia CF). Aquest avantatge no està disponible per als abonats del Carnet Jove.

Com a novetat, des d'aquesta mateixa setmana, els abonats poden sol·licitar totes les entrades a la vegada, una per a cada partit elegit. El pròxim xoc a l'Estadi de la Ceràmica serà contra el Real Valladolid (21 de setembre, 13.00 hores).

Els interessats poden sol·licitar-les de forma anticipada fins el dijous previ a cada partit a l'Estadi de la Ceràmica omplint aquest senzill formulari a la web oficial del Villarreal CF o bé trucant per telèfon al número de la Ciutat Esportiva (964 500 250). També podran sol·licitar-les a les taquilles de l'Estadi de la Ceràmica en l'horari del partit. Les entrades podran retirar-se en les tendes oficials a les taquilles de l'estadi fins a una hora abans del començament del partit; si no haguessen estat retirades en aquest termini podran ser cancel·lades.

Quan no hi hagués entrades disponibles a la mateixa zona de l'abonament, el Villarreal CF facilitarà l'entrada, segons disponibilitat en una altra zona.

Convida a un amic o un familiar a l'Estadi de la Ceràmica!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL