||||

Gaudeix del Villarreal C-Jove Espanyol!

11 / 09 / 2019

El partit es podrà veure en directe a través de Villarreal CF Live, Levante TV i Información TV (diumenge, 12.00 hores)

Viu el Villarreal C-Jove Espanyol en directe! Si no pots assistir al Miniestadi per encoratjar al conjunt de Pere Martí (diumenge, 12.00 hores), podràs gaudir del partit a través de Villarreal CF Live, la plataforma d'emissió en directe del club groc, o pels canals de Televisió Digital Terrestre Levante TV, a les províncies de Castelló i València, i Información TV, a Alacant. Així mateix, el partit també es podrà seguir a través dels canals oficials de Youtube, Facebook i Twitter del Submarí Groc.

El tercer equip groc, a seguir per la bona línia

El Villarreal C, que és tercer a la classificació, buscarà la victòria després de sumar set punts de nou possibles en un meritori començament de la lliga. Per la seua banda, el Jove Espanyol es presenta al duel després d'acumular quatre punts gràcies a una victòria i un empat en tres partits.

Pel que fa al capítol de precedents a Tercera Divisió, cal destacar que el Villarreal C ha aconseguit la victòria en cinc dels deu enfrontaments directes disputats al Miniestadi. A més, es van comptabilitzar tres empats i dues victòries del Jove Espanyol.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL