||||||

El Villarreal desembarca a Miami

09 / 09 / 2019

El club groc, en col·laboració amb LaLiga, organitzarà durant el mes de novembre una sèrie d'esdeveniments a Florida

El Villarreal CF aterra a Miami. El club groc, en col·laboració amb LaLiga i a través del seu projecte Villarreal Academy, organitzarà durant el mes de novembre una sèrie d'esdeveniments exclusius a Florida, amb el propòsit d'expandir la marca internacional de l'entitat i promoure la seua metodologia de futbol base.

El Submarí i LaLiga celebraran el Torneig Villarreal Yellow Cup Miami. L'esdeveniment, que tindrà lloc del 8 al 10 de novembre al Amelia Earhart Park, enfrontarà a 16 conjunts alevins (sub-12), entre els quals figuraran el propi Villarreal CF, 3 equips de la MLS i 12 conjunts de l'estat de Florida. El vencedor del torneig certificarà la seua participació en la propera edició de LaLiga Promises USA.

Prèviament, el Villarreal CF organitza en terres nord-americanes el Elit Camp. Aquest clínic, que tindrà lloc el 2 i 3 de novembre al Amelia Earhart Park, comptarà amb la participació de la llegenda del Villarreal Marcos Senna, que, al costat dels entrenadors del futbol base groc, impartirà entre els participants la metodologia de treball de la #CanteraGrogueta.

A més, el club 'groguet' també aprofitarà la seua visita a l'estat floridano per dur a terme l'Experiència Ambulant LaLiga. Del 4 al 7 de novembre, el club groc i els seus tècnics col·laboraran amb diferents acadèmies de futbol locals, que podran gaudir de clínics, liderats per Marcos Senna, i destinats a la formació d'entrenadors i jugadors.

Cal destacar que el Villarreal CF va tenir un primer contacte amb Miami el passat curs. El Submarí, liderat per Marcos Senna, va organitzar un clínic en terres floridanas. De tots els participants, Ricardo Serra -a la foto al costat de Carlos Bacca i Ramiro Funes Mori- va ser seleccionat per la seua gran actuació en l'esdeveniment. Convidat pel club, el petit jugador nord-americà va viatjar a Espanya per entrenar durant una setmana amb els equips de la #CanteraGrogueta.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL